Česky z Pottermore v novém hábitu

Milí čtenáři,

je to tady! Odtajňujeme web a vy se můžete pustit do průzkumu! Ještě poslední pohled na starý vzhled…

stare-czp

ČzP 2013 – 2016

… a hurá na šmejděníčko šmejdění. Ještě než se však rozprchnete, ráda bych Vám sdělila několik důležitých informací k novému webu.

1. Bezedný korbel

Ano, naše čarohospoda ponese toto libozvučné jméno. Dlouho jsme se rozhodovali mezi mnoha skvělými nápady, ale Ambův návrh zkrátka oslovil svou úderností a příhodností. Už ze jména je hned jasné, že se jedná o kouzelnou nálevnu :-). Za všechny návrhy moc děkujeme!

2. Předčasně dostupný web

ČzP bylo uplynulý týden a půl schováno v údržbářském módu a většině návštěvníků se zobrazilo pouze oznámení ve stylu “Již brzy”. Je ale možné, že patříte k těm několika vyvoleným, kteří jsou na webu permanentně registrovaní, a od počátku naší přestavby jste nám mohli koukat přes rameno :-). To jen na vysvětlenou, pokud jste se podivovali, proč se Vám web mění před očima.

3. Smazané registrace

Náš web před časem zaplavila obludná vlna spamových registrací, které jsme nyní museli smazat. Filtrační kouzlo mělo rozpoznat a zničit opravdu jen ty podvodné, je ovšem možné, že se tam připletl nějaký skutečný uživatelský účet. Pokud se tak stalo Vám, omlouváme se a prosíme o opětovné registrování.

4. Dokončovací práce

Je možné, že na své pouti novým webem narazíte na nějakou nedodělanost či chybu. Budeme moc rádi, když nás o ní informujete, nejlépe v příslušném tématu u Bezedného korbele. Zajímá nás například, jak se Vám stránky zobrazují na různých zařízeních, nebo kde jsme ostudně zanechali chyby a překlepy.

ČzP nyní na všech zařízeních

ČzP nyní na všech zařízeních

Na konec bych za sebe chtěla poděkovat úplně všem, kteří nás čtou, a díky kterým má smysl se neobratně patlat s WordPressovou templejtou, abych pak mohla mít radost, že se jim to tu čte aspoň o chlup lépe. Čarování nové šablony mi zabralo několik let snění o ní a pár měsíců její následné tvorby. Šlo to dost ztuha, ale hrozně mě to bavilo a hodně jsem se naučila. A Tut byla celou tu dobu nejlepší ultramanageršéfredaktor, díky Tut!

 

Mějte se krásně, já jdu na Másloležák do Korbele a ráda Vás tam uvidím ;-).

Pochválen buď Merlin

Vaše Teki

Podobné články

11 komentářů k Česky z Pottermore v novém hábitu

  • Hesiona

    Ó, to je krása! Nemůžu se vynakoukat 🙂

  • Ambo

    Ó Merlin to mne podrž, moje jméno je napsaný ve ČLÁNKU! “…nápady, ale Ambův návrh…” Haha, o tom jsem vždycky snil 😀 Vždycky jenom Teki a Tuty sem, Hesiona tam, ale že by tam byla moje přezdívka…díky lidi 😀

    • Aurora

      Tak teď jsi to zabila, Teki. Ambo zpychnul a bude to sním k nevydržení! 😀 Jsem ráda, že zůstaly cedulky zavěšené na řetězech, pergameny a hlavně ta úžasná tapeta s Příčnou ulicí, mám ji také staženou 😀

  • Krasné. Nejvíc se mi líbí třídĕní témat Od J. K. Rowling. Jsem ráda, že to pro nás všechno nezištnĕ dĕláte :-).

  • Piskoř

    Web je moc hezký, chtěla jsem k tomu napsat slohovou práci do Korbele, ale nejde mi se přihlásit. Ať tam zadám, co tam zadám, neustále mi to píše, že mám špatné jméno nebo heslo. A přitom jsem tam heslo vůbec nezadávala… Ach jo, zase ta neschopná

    • Aurora

      Ahojky Piskořku, napsala jsem ti to i do Staré návštěvní knihy. Holky hromadně mazaly spamy a psaly, že je možné, že jim do toho mazání spadl i seriozní potterfil. Napiš jim a nebo se zaregistruj znovu, protože jsi asi spadla do mazacího síta 🙁

      • Teki

        Jojo, s tou Návštěvní knihou… nějak jsem na ní zapomněla zakázat další komentáře, teď už je vážně jen k prohlížení. Mrzí mě, že zavíráme něco, cos měla ráda, ale v tom příšerném množství komentářů pro nás bylo téměř nemožné se orientovat a na něco lidem odpovídat. U Korbele to bude vážně jednodušší =)

    • Teki

      Ahoj Piskoři, díky! Našla jsem v seznamu uživatelů tvůj profil, napíšu ti na mail a vyřešíme to v soukromí.

  • Aurora

    Teki? Tut? Ridi? Hes? A necháte si v sekci AUTOŘI ty úžasné podobizny? Nevím, která z vás to malovala, ale jsou parádní a byla by věčná škoda o ně přijít 🙂

    • Teki

      Ty vodovkové jsou ode mě, ty na tabletu od Tut. Moc měnit je neplánujeme, jen Tut se trochu upgradovala =D . A Hes už konečně bude mít vlastní!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *