Webcastové vydávací kouzlo

Milí čtenáři,

Čtvrtý díl internetového rozhovoru s paní Rowlingovou je za námi a někteří z vás už si lámou hlavu nad tím, podle jakého pravidla články vydáváme. Zatím jste na dobré cestě, ale hřebík na hlavičku ještě nikdo neuhodil ;-). Připomínám, že výherce získá nějaké to malé překvapení.

hermione-smartass2

Zde kopírujeme příspěvky dosavadních hadačů, kteří už pro vás objevili několik slepých uliček, třebaže se vydali správnou cestou:

“HeartCharm3526, 23. 10. 2014:

Tak jo, já si teda tipnu: minulé Webcasty byly 9. a 24. září a 8. a 23. října, takže příští Webcast bude 7. litopadu? A ten potom 22.? Akorát jestli to má nějaký hlubší význam, tak jsem ho neobjevila :D jako při každém tom datu se něco stalo, ale nepřijde mi, že by to nějak souviselo… (akorát teda mezi každými dvěma Webcasty v jednom měsíci je 15 dní, což může být třeba 15 milionů prodaných kopií Relikvií smrti v prvních 24 hodinách nebo 15 miliard dolarů, což je částka, na kterou The Times ocenily značku Harry Potter.. jinak fakt nevím :D)” zdroj

 

“Affinis, 24. 10. 2014:

Další díl bude 9. listopadu, protože se to vždycky vydá za 14 dní, ale o den později? :D zdroj

Interval jste tedy vysledovali správně, mechanismus ovšem není tak komplikovaný. A datum vydání prvního Webcastu nebylo náhodné ;-).

Přejeme pěkné prázdniny a úspěšné lámání hlav!
Váš tým Česky z Pottermore

Podobné články

7 komentářů k Webcastové vydávací kouzlo

  • Nejsou to schůzky BA?

  • Teki

    Důležitý dodatek: příští článek nevyjde ani sedmého, ani devátého. Ale jak říkám, bylo to blízko.

  • Možná už vím. 9. září bylo úterý, 24. září potom středa. 8. října byla taky středa, 23. října pak čtvrtek. Podle toho pak vychází, že další bude 6.11. (Čtvrtek), 21.11 (pátek), 5.12 (taky pátek), 20.12 (sobota), atd. (Nevím, kolik jste jich je celkem). Datum 9.9 by mohlo být jedině vydání druhé knihy na vašem starém blogu, jinak mě nic nenapadá (kdyby to bylo 19.9. tak to bych věděla okamžitě ;-))

  • Tutanchanup

    Hmm

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *