Nový překladatel a nový vydávací plán

Zdravíme čtenářstvo a přinášíme skvělé noviny!

Jak už nadpis napovídá, náš překladatelský tým se před nedávnem rozrostl. A to hned o dva nové přispěvatele! Jednoho z nich vám představíme už dnes, toho druhého budeme ještě chvíli tutlat.

Takže – kdo je ona nová tvůrčí krev? Jmenuje se Bertie, je z Nebelvíru a rád se oddává nejen kouzelnickým sportům. (Jo a vypadá jako Harry Potter, ale nerad to pořád dokola poslouchá, takže pšššššt…). Jako nadanému mladému překladateli se mu od nás samozřejmě dostalo nejvyšších poct, jako je vlastní profil v sekci Autoři a zarámovaný kouzelnický portrét, který najdete zde.

Protože je nás teď víc, jsme o dost produktivnější a konečně si můžeme dovolit stanovit pevný termín vydávání překladů. Pro začátek jsme se rozhodli vydávat dva překlady týdně, ke kterým může občas přibýt nějaký ten bonus z Insideru nebo jiná zajímavost. Aktuální plán je tedy následovný:

Úterý 9:45 – Hůlková dřeva
Pátek 9:45 – Nový překlad z Pottermore (Nově od J.K.R. nebo Myšlenky J.K.R.)

O všech nových článcích budeme samozřejmě informovat také na Facebooku.

A když už jsme si vymysleli tak pěkný plán, rovnou ho porušíme a vydáme dva články v sobotu v půl osmé. Jsou to první dva překlady ze třetí knihy a pod oba je podepsán Bertie. Nebojte, na poslední článek z Tajemné komnaty jsme nezapomněli, na ten se můžete těšit za týden.

Toť vše, užijte si víkend a jako vždycky – Merlin s vámi.

Váš tým Česky z Pottermore (he he, teď už je to vážně tým =3)

Podobné články

2 komentářů k Nový překladatel a nový vydávací plán

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *